Date   
Re: EXOS2 working few seconds PMC-8 not responding #EXOS2 #pmc-eight By Peter Danek · #9332 ·
Re: EXOS2 working few seconds PMC-8 not responding #EXOS2 #pmc-eight By Peter Danek · #9331 · Edited
Re: #iEXOS-100 in Stellarium always complaining about the mount being parked #iEXOS-100 By Leigh Caldwell · #9330 ·
Re: EXOS2 working few seconds PMC-8 not responding #EXOS2 #pmc-eight By Tyler Bowman - Explore Scientific Customer Service · #9329 · Edited
EXOS2 working few seconds PMC-8 not responding #EXOS2 #pmc-eight By Peter Danek · #9328 ·
Re: #iEXOS-100 in Stellarium always complaining about the mount being parked #iEXOS-100 By Jorge · #9327 ·
#alignment #alignment By alandebrut · #9326 ·
Re: #iEXOS-100 in Stellarium always complaining about the mount being parked #iEXOS-100 By Leigh Caldwell · #9325 ·
Re: #iEXOS-100 in Stellarium always complaining about the mount being parked #iEXOS-100 By Doug Doonan · #9324 ·
Re: #iEXOS-100 in Stellarium always complaining about the mount being parked #iEXOS-100 By Wes Mcdonald · #9323 ·
Re: #iEXOS-100 in Stellarium always complaining about the mount being parked #iEXOS-100 By Jorge · #9322 ·
Re: Pushing the limits! #iEXOS-100 By Wes Mcdonald · #9321 ·
Re: Pushing the limits! #iEXOS-100 By GOLundby · #9320 ·
Re: Wireless connection to Stellarium to the PMC8 #EXOS2 #ASCOM By Wes Mcdonald · #9319 ·
Re: GOTO not slewing to the right place when using APT #iEXOS-100 #ASCOM #astrophotography By Martin, Kosice · #9318 ·
Re: Wireless connection to Stellarium to the PMC8 #EXOS2 #ASCOM By Terry · #9315 ·
Re: iExos 100 disconecting from wifi #iEXOS-100 By Luiz Sanches · #9314 ·
Re: GOTO not slewing to the right place when using APT #iEXOS-100 #ASCOM #astrophotography By Wes Mcdonald · #9313 ·
GOTO not slewing to the right place when using APT #iEXOS-100 #ASCOM #astrophotography By Martin, Kosice · #9312 ·
Re: Problems conducting pier flip with G-11 #G11 By Jennifer Shelly · #9309 ·
1581 - 1600 of 10769